Havuçlu Cevizli Baton Pasta

22 Şubat 2009 Pazar
Malzeme :
1 kg.havuç
1 su b.toz şeker
1 p.petibör bisküvi
1 tatlı k.tarçın
1 su b.ceviz
Hindistan cevizi

Hazirlanisi :
Havuçları rendenin ince yerinden rendeleyin, Üzerine 1 su b. toz şekeri ekleyerek kısık ateşte arada bir karıştırarak soteleyin. suyunu çekene kadar pişirin.

Diğer tarafta bisküvileri ve cevizleri karıştırma kabında kırın. Bu karışımı sotelenen havuca ekleyin. Biraz tarçın ekledikten sonra tekrar karıştırın.

Harcı Hindistan cevizi içerisinde rulo yapın. Streç film ile sarın. Buzdolabında bir süre beklettikten sonra dilimleyerek servis yapın.

afiyet olsun

0 yorum:

Yorum Gönder